DANCE GATHERING

Dance Gathering is dié dag in het jaar waarop dansend Flevoland elkaar ontmoet, gezamenlijk luncht, samen workshops van geweldige dansers/ dansdocenten volgt, elkaars werk ziet en je krachten meten in een heuse danscompetitie.

Zet 'm alvast in je agenda: komende Dance Gathering Flevoland vindt plaats op zondag 1 maart 2020. Vanaf oktober kun je je ingeschreven. We geven je tegen die tijd natuurlijk weer een seintje!

Dit jaar zijn er weer twee prijzen, één voor de beste dansprestatie én één voor de beste choreografie. De deelnemers laten een korte choreografie zien, die zelf- of door een choreograaf, gemaakt is. Deelnemen kan als solist of in groepsvorm. De vakjury bestaande uit de gastdocenten en jureert- én geeft feedback. Aan het eind beraadt de jury zich en worden de ‘winnaars’ bekend gemaakt. Alle leeftijden kunnen aan deze Dance Gathering meedoen.

Wij zijn achter de schermen bezig met het samenstellen van deze toffe dag. Meer informatie over Dance Gathering 2020 volgt later, dus houdt deze pagina in de gaten!