Over CAF

Het CAF team profileert zich als hét onafhankelijke provinciale kenniscentrum voor de amateurkunst. 

Vanaf 2015 kent het CAF twee werkvelden waar veel aandacht naar toe gaat: ‘het Talent van Flevoland’ (Boris van Vorstenbosch) en ‘Vernieuwing amateurkunst / Passie in de polder’ (Myriam Cloosterman). De indeling kunt u zien op onze homepage. 

Daarnaast ontwikkelen wij aanbod voor de verschillende disciplines die actief zijn in de Amateurkunst. De amateur theatergroepen worden door Myriam Cloosterman ondersteund. Om beter te weten wat er bij de koren en orkesten in Flevoland leeft werkt het CAF met de kennersgroep ‘Koren’ en de kennersgroep ‘orkesten’.

Adviseur Myriam Cloosterman begeleidt en faciliteert deze groepen. De sector dans en popmuziek wordt ondersteund door adviseur Boris van Vorstenbosch.

De CAF- initiatieven liggen soms op het praktische vlak, soms op het netwerkend terrein -hoe zorg ik dat er een gezamenlijk festival gerealiseerd wordt- hoe kan amateurkunst andere domeinen in het maatschappelijk veld bijv. natuur en welzijn, versterken. Menigmaal worden adviezen gegeven op het vlak van verdieping en kwaliteitsverbetering.

Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van CAF.